FIELDMANN podpořil

RALLYE KRÁLÍKY 2023

RALLYE KRÁLÍKY 2023

FIELDMANN PODPOŘIL RALLYE V KRÁLÍKÁCH,
NÁŠ ARENA RACING TEAM DOJEL ČTVRTÝ

Jako hrdý podporovatel ARENA RACING TEAMU v Rallye Králíky se 28. – 29. dubna představil Fieldmann, česká značka zahradní techniky a nářadí. V úvodním podniku Českomoravského poháru rallye 2023 dojela zelenožlutá Honda Civic VTi ozdobená logy Fieldmann jako čtvrtá v kategorii A2 s posádkou M. Kameníček – J. Paulát. Startovní listina čítala celkem 118 posádek, na které na pomezí Orlických hor a Jeseníků čekalo téměř 89 kilometrů náročné trati. Více na rallyekraliky.
 
Rallye Králíky, organizovaná v oblasti dřívější Labské rallye, byla zážitkem pro jezdce, organizátory i diváky, kterých se k tratím přes nepříliš příznivé počasí vydalo velké množství.

Akce byla zahájena už v pátek podvečer, 28. dubna 2023, na náměstí v Králíkách. Divákům se postupně představily všechny posádky, včetně posádky Hondy Civic VTi, Martina Kameníčka a Jiřího Pauláta (Arena Racing team), sponzorované značkou Fieldmann.

Z prvního měřeného testu vyjela zelenožlutá Honda Fieldmann v sobotu ráno s chvalitebným výsledkem, což bylo ve značné konkurenci velkým příslibem. Také v následných zkouškách bylo tempo velmi dobré, i přes aprílové počasí. Během druhé části soutěže procházela trať změnami od suché až po zatopený povrch a posádce tak nezbylo než jet na jistotu a s rozumem. To k soutěžím patří a radost udělala i bramborová medaile.
Českomoravský pohár rallye je seriál podniků, který se koná pravidelně v Čechách i na Moravě. Jednotlivé podniky jsou pořádány v různých městech a obcích a jsou určeny pro amatérské i profesionální závodníky. Pravidelně se každé soutěže účastní na 140 posádek, z ČR i zahraničí. Pohár se jede pod záštitou Autoklubu ČR.

Více na ČESKOMORAVSKÝ POHÁR RALLYE - ČMPR (cmpr.cz).
RALLYE KRÁLÍKY 2023
Zpět na fieldmann blog

Vyberte si 

VRTAČKU pro vaši dílnu